جلسه سیزدهم EDO برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1398/11/23 |

سیزدهمین جلسه دفتر توسعه آموزش،  ساعت 13 الی 15، روز سه شنبه مورخ  15 بهمن 1398، در  سالن مفتح برگزار  گردید،

دستور سیزدهمین جلسه دفتر توسعه آموزش:

1. بحث و تبادل نظر در خصوص پروپوزال پیشنهادی دفتر توسعه آموزش در ارتباط با تخصیص بودجه عملیاتی بسته های تحول و نوع آوری در آموزش پزشکی (15 دقیقه).
  2. -ارائه پروپوزال سرکار خانم دکتر شهیدی در خصوص برگزاری کارگاههای تولید محتوی و سخنرانی (15 دقیقه).
  3. طرح موضوع سرکار خانم دکتر شریفی در خصوص برگزاری کارگاه به صورت مجازی.(10 دقیقه)
  4. مطرح نمودن درفت اولیه فرایندهای واحد آموزش پاسخگو، جهت رفع اشکال و تصویب با عناوین :
الف). تدوین پرسشنامه بررسی وضعیت دوره‌های کارآموزی و کارورزی و پرسشنامه بررسی نقاط ضعف و قوت دوره‌های آموزشی از نظر ایجاد نیروی متخصص در بازار کار (20 دقیقه)

ب). فلوچارت فرایند بررسی و تحلیل کیفی دوره های کارآموزی و کارورزی و ارائه بازخورد مناسب (20 دقیقه)
ج). فرایند آموزش و به روز رسانی اطلاعات محققان علاقه مند به انجام پژوهشهای مرتبط با امور آموزشی.(20 دقیقه)

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر